Maailmanlaajuisesti hyväksytty EFR (Emergency First Response)- ensiapukoulutus on yksi maailman nopeiten kasvavista ensiapukoulutusjärjestelmistä. EFR- kurssit noudattavat International Liaisom Committee on Resuscitation (ILCOR) kansainvälisen komitean ohjeita elvytykseen ja ensiapuun. EFR- kurssitarjonnan yleistyessä Suomessa, suomalaiset viranomaiset ovat erikseen hyväksyneet ko. kursseja, esimerkkinä Trafi.


Meidän tarjoama koulutus on nimeltään EFR primary- care + AED. (Hätäensiapu + sydäniskurin käyttö)

Kurssin hinta on 75€/hlö + alv ja kesto on noin 6-7 tuntia. Päivään sisältyy teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua.

Kurssilla opeteltavia aiheita ovat:

- Tajuton potilas (hengitystiet, kylkiasento)

- Eloton potilas (peruselvytys, sydäniskurin käyttö)

- Suuret verenvuodot (haavojen sitominen)

- Sokki

- Paniikkihäiriö


Tarjoamme myös kaksipäiväistä hätäensiapukurssia, jossa pureudumme hieman tarkemmin ylläoleviin aiheisiin ja lisäksi muita aiheita ovat mm. aivoverenkiertohäiriö, toiminta onnettomuustilanteessa, rankavammat, palovammat sekä nyrjähdykset. Hätäensiapukoulutuksemme ovat suunniteltu nimenomaan maallikon näkökulmasta katsottuna ja asiat on pyritty pitämään yksinkertaisina sekä käytännönläheisinä. Myös käytännön harjoitteluun on varattu kunnolla aikaa, koska parhaiten asiat oppii tekemällä.

Kaksipäiväisen kurssin hinta on sopimuksen mukaan, riippuen henkilömäärästä ja paikasta.


Kurssien tavoitteena on antaa rohkeutta ja itsevarmuutta hätätilapotilaan kohtaamiseen, henkeä pelastavien toimenpiteiden sekä hätäilmoituksen tekemiseen. Kurssista saatava kortti on voimassa kerrallaan kaksi vuotta maailmanlaajuisesti.


Tarjoamme myös yhden päivän (8-9h) kestävää pakettikurssia, johon sisältyy yllä mainittu hätäensiapukoulutus sekä alkusammutuskoulutus. Paketin hinta on 90€ + alv / henkilö.Annan mielelläni lisätietoja kurssitarjonnastani, ota rohkeasti yhteyttä !


Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa tulityökortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia - See more at: http://www.spek.fi/news/Tulityokoulutus-uudistuu-j...
Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa tulityökortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia - See more at: http://www.spek.fi/news/Tulityokoulutus-uudistuu-j...